Divoká republika a houbové zážitkové menu

Stromy na sebe berou pestrou škálu barev, přichází podzimní deště a víkendy jsou jako stvořené pro hledání hub. Poklady z lesů a remízků jsme využili i pro houbové zážitkové menu. V předkrmu ve formě houbových lívanečků s filírovaným kachním prsem, následuje kulajda s hříbky se zastřeným vejcem. Jako hlavní chod grilovaný jelení hřbet s galzovanými karotkami, houbovým ragú, špekovou nádivkou a slaninovou omáčkou. Sladkou tečkou je zrcadlový dortík s vanilkovým mousse. Les se promítl nejen na talíř, ale též nad něj. V půli září jsme zahájili výstavu Josefa Raise s názvem Divoká republika, která mapuje toulky a pozorování české přírody. Fotky tak umocňují zážitek z menu, které vzešlo z tohoto prostředí. Přijďte se přesvědčit a naladit se na podzimní náladu u nás. Budeme se na Vás těšit a hledání lišek v lese zdar!

Váš Team REPUBLIKA